AURA A ČAKRY

27.03.2009 11:04

 

Kto chce byť zdravý na tele i na duchu, musí dbať o čistotu svojej aury. Každá bioenergetická liečba, či už priama alebo na diaľku, spočíva v prenose pozitívnych psychoenergetických signálov liečiteľa na prijímateľa. Trvanlivosť a dobrý efekt má iba vtedy, keď zmeníme svoje negatívne vlastnosti a zosúladíme sa s božími zákonmi. Ak je naša myseľ upokojená a vyčistená, telo tiež oveľa rýchlejšie a ústretovejšie prijíma a osvojuje si liečiteľské postupy, či už fytoterapiu, aplikáciu kúpeľov, obkladov a podobne.

Aura a jej farby

Každá čakra je vo veľmi úzkom vzťahu s jemnohmotnými telami, ktoré majú spoločný názov Aura. Aura zdravého človeka vyžaruje do vzdialenosti asi tridsať až šesťdesiat centimetrov od tela. Ľudia s jasnovidnými schopnosťami môžu podľa jej farby a tvaru zistiť, akým ochorením trpíme. Chorý orgán vyžaruje energiu, ktorú diagnostikujúci cíti z aury v končekoch prstov ako teplo, chlad, pichanie a podobne.

Z aury sa dajú diagnostikovať ochorenia ešte skôr, ako sa prejavia vo fyzickom tele. Včasnou liečbou tak možno zabrániť poškodeniu ohrozených orgánov.

 

 

Stručne o farbách v aure

Červená ukazuje na silu, elán a energiu. Interpretácia však závisí aj od jej tieňov. Napríklad tmavočervená je síce prejavom silného temperamentu, no aj nervového nepokoja. Keď ju máme v aure vždy nás niečo trápi a to sa odráža aj v našom nervovom systéme. Jasnočervená ukazuje na nervozitu, impulzívnosť.

Ružová je znakom nezrelosti.
Oranžovú majú často ľudia s ochorením obličiek alebo náchylní na toto ochorenie. Hnedasto sfarbený odtieň oranžovej hovorí o ľahostajnom prístupe k životu a o lenivosti. Zlatooranžová farba hovorí o schopnosti dobre sa ovládať.
Žltá farba - zlatý odtieň žltej má človek spokojný, priateľský ochotný pomáhať iným. Ak je žltá sfarbená rumelkovo signalizuje plachosť, ostýchavosť, nevýbojnosť a zakomplexovanosť.
Zelená hovorí o prirodzenosti a schopnosti prispôsobiť sa. Tyrkysovo zelená vždy znamená zlepšenie zdravia. Tmavozelená svedčí o prízemnosti. Sýtozelená ukazuje na liečiteľské schopnosti.

Modrá je farbou ducha a takmer každý jej odtieň je dobrý, tmavé odtiene sú najlepšie. Ľudia s tmavomodrou farbou v aure našli svoju prácu a sú do nej pohrúžení. Zväčša sú to ľudia zvláštni, mimoriadni, v pozemskom živote majú nejaké zvláštne a nesebecké poslanie.
Fialová farba znamená duchovnú zmenu človeka, jeho silnú vôľu dosiahnuť vyššie ideály. Odtieň purpurový má osoba arogantná, povýšenecká.
Biela farba je najdokonalejšia. Tí, čo ju majú v aure, sa usilujú v pozemskom živote o dokonalosť, o čistotu tela a ducha. Úplne čistú auru okolo seba mal iba Ježiš Kristus.



 

—————

Späť


Kontakt

NONSTOP

www.vestenie-nonstop.webnode.sk

24 hodín prijímame Vaše otázky a objednávky.


Anketa

Páči sa Vám naša stránka?

áno
83%
862

nie
17%
182

Celkový počet hlasov: 1044


Anketa

Splnili sa Vám naše predpovede?

áno
47%
423

nie
18%
160

50 %
14%
126

80%
22%
198

Celkový počet hlasov: 907


Anketa

Čo Vás najviac zaujalo na našej stránke ?

Veštenie-NONSTOP
31%
1 509

Numerológia
7%
350

Aura a čakry
6%
299

Sny
6%
280

Kurzy
5%
218

Osobné stretnutia
9%
455

Feng šuei
4%
185

Ľiečiteľstvo
16%
785

Horoskopy
13%
631

Zdravá výživa
2%
117

Celkový počet hlasov: 4829


Štítky

Neboli nájdené žiadne štítky.


 

PRVÁ NONSTOP VEŠTIAREŇ

  vestenie-nonstop@atlas.sk

      NAŽIVO 

 DENNÝ HOROSKOP