Regresná terapia

19.09.2009 22:26

Regresná terapia pomáha oddeliť od klienta modely správania, ich následky a prejavy, ktoré nie sú jeho, ktoré kopíruje a napodobňuje z obdobia dospievania, detstva, pôrodu, prenatálneho obdobia...

 

Regresná terapia znamená, že s osobou ideme určitým spôsobom do minulosti a pri tom sa snažíme riešiť nejaký problém, ktorý ho práve ovplyvňuje v prítomnosti.
Prežité traumy v minulosti nás môžu do určitej miery ovplyvňovať v prítomnosti tak, že sa nám viac či menej pripomínajú prežité emócie alebo telesné pocity.
Keďže si nemusíme hneď uvedomovať či, a ktoré traumy z našej minulosti vplývajú na problémy, ktoré práve prežívame, nemôžeme ani tieto problémy uspokojivo riešiť.
Regresná terapia dáva možnosť hľadať tieto príčiny našich súčastných problémov, uvedomiť si ich a tiež ich spracovať.

 

Určite ste si niekedy kládli otázky - prečo nemáme silu riešiť niektoré naše problémy.

Niekedy nevidíme zjavné príčiny toho, čo sa práve deje, ale niekedy, aj keď vidíme tieto príčiny, nie je jednoduché, sa s niektorými problémami vyrovať, alebo ich vyriešiť.

Každý z nás skôr či neskôr začína hľadať odpovede na otázky : odkial prichádzame, kam ideme, prečo sme práve tu, prečo stretávame práve týchto ľudí, prečo sa nám deje práve toto, prečo práve toto nám ide dobre a toto zasa vôbec a mnoho iných. Áno, aj na tieto otázky je možné nájsť odpovede pomocou regresnej terapie.

V regresnej terapii sa zaoberáme problémami, ktoré majú korene v minulosti, ktoré sa stali dávno, nespracovali sme ich, ale len potlačili. Možno pred nimi zbabelo utekáme, alebo si myslíme, že čas zahojí naše rany a bolesť sa rozplynie, že vyblednú spomienky a my sa od nich oslobodíme a začneme "nový život".

Regresná terapia pomáha pochopiť samých seba ( prípadne sa snažíme pochopiť niekoho iného). Pomáha aj v ďalších situáciách. Nevieme, čo presne chceme. Snažíme sa poupratovať vo svojom vnútri. Ostali sme sami. Hľadáme viac sebadôvery, uplatnenia, radosti zo života, dôvery v budúcnosť, oslobodenia od zavislostí, zbavenie sa starých modelov správania.

Čo je možné riešiť ?

Problémy

Bolesti - bolesti hlavy, krku, rúk, trupu, nôh, vnútorné bolesti, fantómové bolesti a iné
Duševné problémy - fóbie a strachy, duševné poruchy
Vzťahové problémy - rodina, práca, susedia, okolie
Choroby a poruchy - alergie, astmy, ekzémy, rôzne poruchy orgánov, poruchy spánku, poruchy komunikácie, poruchy zmyslov, deviácie a iné
Závislosti - drogy, cigarety, alkohol a iné
Problémy s rozhodovaním - vzťahy, práca, financie, život

Je regresná terapia bezpečná?

Terapia prebiaha pri vedomí, takže si klient plne uvedomuje presne čo sa s ním deje počas celého sedenia. Ideme len do minulosti, ktorú klient už raz prežil, preto z určitého pohľadu to nie je pre klienta nič nové. Nový môže byť postup, ktorým sa do minulosti dostávame. Skúsenosť ukazuje, že po prvých sedeniach si klient osvojí všetky techniky, ktoré od neho terapeut vyžaduje a nie sú postupne pre neho ničím neznámym.

 

 

 

—————

Späť


Kontakt

NONSTOP

www.vestenie-nonstop.webnode.sk

24 hodín prijímame Vaše otázky a objednávky.


Anketa

Páči sa Vám naša stránka?

áno
83%
862

nie
17%
182

Celkový počet hlasov: 1044


Anketa

Splnili sa Vám naše predpovede?

áno
47%
423

nie
18%
160

50 %
14%
126

80%
22%
198

Celkový počet hlasov: 907


Anketa

Čo Vás najviac zaujalo na našej stránke ?

Veštenie-NONSTOP
31%
1 509

Numerológia
7%
350

Aura a čakry
6%
299

Sny
6%
280

Kurzy
5%
218

Osobné stretnutia
9%
455

Feng šuei
4%
185

Ľiečiteľstvo
16%
785

Horoskopy
13%
631

Zdravá výživa
2%
117

Celkový počet hlasov: 4829


Štítky

Neboli nájdené žiadne štítky.


 

PRVÁ NONSTOP VEŠTIAREŇ

  vestenie-nonstop@atlas.sk

      NAŽIVO 

 DENNÝ HOROSKOP